Työpersoonallisuustestit

Tutustutaan - astetta syvällisemmin

Olit sitten arvioimassa työnhakijaa tai pitkään yrityksessäsi työskennellyttä henkilöä, persoonallisuuden ja työskentelytyylin arviointi auttaa sinua pääsemään astetta syvemmälle.

Tieteellisesti vahvat työpersoonallisuuskyselyt kuten PAPI 3 tuovat todellista lisäarvoa siihen miten tunnistat, valitset ja kehität henkilöstöä. Kun sinulla on tukena luotettavaa lisätietoa henkilön persoonallisuuteen ja motivaatiotekijöihin, voit tehdä parempia päätöksiä ja tukea yrityksesi liiketoimintaa nopeasti ja tehokkaasti.

Kulttuurisesti sensitiiviset arviointimme ovat saatavilla laajalla kielivalikoimalla. Kansainvälisyys yhdistettynä paikalliseen asiantuntijuuteemme - voimme tukea teitä missä ikinä sijaitsettekaan.

PAPI™ 3

Maailman johtava persoonallisuuden arviointimenetelmä

PAPI 3 selvittää osallistujien motivaatiotekijöitä sekä mieluisimpia työskentelytapoja, ja antaa kohdistettua ja syvällistä tietoa, joka auttaa sinua valitsemaan, tunnistamaan ja kehittämään tarvitsemianne kykyjä ja lahjakkuuksia. Kyselyn tulokset keskittyvät organisaationne kannalta tärkeimpiin tietoihin ja auttavat tiimiäsi käymään hyödyllisiä haastatteluja ja tarkoituksenmukaisia kehityskeskusteluja.

PAPI-kyselyiden avulla voit:

Tutustua sekä yrityksenne että tämän päivän liiketoimintaympäristön kannalta tärkeimpiin käyttäytymismalleihin

Hyödyntää alusta alkaen maailmanlaajuiseen käyttöön tarkoitetun työkalun ennennäkemätöntä monipuolisuutta

Yksinkertaistaa asioita helppokäyttöisen alustan avulla: voitte lähettää kutsuja, seurata edistymistä ja luoda raportteja todella nopeasti

PAPI 3 -kyselyiden avulla pystytte määrittämään tarkalleen, mitä tietoja olette etsimässä. Työprofiilitoiminnon avulla voit lähettää lyhyen kyselyn työn asiantuntijoille ja lajittelemaan heiltä saamasi tiedot sen mukaan, mikä on keskeistä onnistumisen kannalta.

PAPI 3 on alusta alkaen itsenäisesti kehitetty työkalu, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa kulttuurissa ja useilla eri kielillä. Se on siis täydellinen työkalu kansainvälisille yrityksille, jotka haluavat tehdä persoonallisuusarviointeja useissa eri maissa.

Työpersoonallisuustesti

Dynaaminen raportointi käytännössä:

Dynaaminen raportointi on ainutlaatuinen toiminto, joka herättää PAPI-profiilin henkiin. Tämän toiminnon avulla voit yhdistellä tietoa uudella tavalla ja saada ahaa-elämyksiä PAPI-profiilista esimerkiksi palautekeskusteluun valmistautuessasi tai keskustelun aikana.

Katso video

Lyhyesti:

Tieteellisesti kehitetty ratkaisu, joka tarjoaa alan luotettavimmat tulokset

Voidaan käyttää missä tahansa sekä kaikilla eri tasoilla ja rooleissa

Arvioi 26 persoonallisuuspiirrettä, jotka on jaettu 7 osa-alueeseen

Valikoimaan kuuluu myös vaihtoehtoiset myynti- ja johtotehtäviin räätälöidyt versiot

Dynaaminen raportti takaa, että tarvitsemanne tiedot ovat käytettävissä nopeasti ja helposti

Culturally sensitive

Kulttuurisensitiivinen ratkaisu, joka on saatavilla useilla eri kielillä

Stay Sharp

Trends, insights, best practice, thought-leadership... it's good to learn.