Tunnistaminen

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Nykyisten työntekijöidenne joukossa on paljon potentiaalisia osaajia. Me voimme auttaa näiden löytämisessä.

Henkilöstön kehittäminen ja sitouttaminen edellyttää, että osaatte tunnistaa potentiaalisia osaajianne. Aivan ensimmäiseksi tulee määritellä, mitä potentiaali teillä merkitsee.

Asiantuntijamme voivat auttaa teitä määrittämään, kuinka potentiaali ilmenee juuri teidän liiketoiminnassanne. Kun tiedätte mitä etsitte, Cubiksilla on tarjota teille kattava valikoima ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla löydätte visioonne parhaiten sopivat henkilöt.

Ydinosaajien kehittäminen parantaa henkilöstön energiatasoa ja sitoutumista.

Potentiaalien tunnistaminen on myös erittäin järkevää liiketoiminnan kannalta, sillä juuri nämä henkilöt vievät organisaatiotanne jatkossa eteenpäin.

Kykyjen tunnistaminen käytännössä

Kykyarvioinneilla pyritään tunnistamaan erittäin potentiaalisia yksilöitä, ja palautekeskustelujen tarkoituksena on antaa osallistujille näkemystä heidän suoriutumisestaan, joka tukee heidän urakehitystään.

ArcelorMittalin kattava kokonaisratkaisu auttaa heitä tunnistamaan ja kehittämään erittäin potentiaalisia yksilöitä useilla eri mantereilla, joilla heillä on liiketoimintaa.

Carrefour Francen integroitu kykyjenhallintaprosessi, joka sisältää räätälöidyt koulutus- ja kehittymissuunnitelmat.

Ydinosaajat pysyvät paremmin yrityksessä ja urakehitystä tuetaan entistä tehokkaammin.

Eri puolilla maailmaa prosesseihin osallistuneet henkilöt ovat kertoneet, että kokemus on ollut erittäin myönteinen ja että he ovat saaneet todella hyödyllistä palautetta.

 

Ota yhteyttä

 

Stay Sharp