Miksi juuri Cubiks

Joustavia ratkaisuja ja ensiluokkaista palvelua

Cubiks on kansainvälinen HR-konsultointiyritys, joka on erikoistunut henkilöstön arviointiin ja kehittämiseen. Tarjoamme korkealaatuisia konsultointipalveluja ja kehityksen kärjessä olevia online-menetelmiä. 

Monipuolinen ratkaisuvalikoimamme, kokemuksemme maailmanlaajuisista projekteista sekä paikallinen osaamisemme takaavat, että voimme auttaa asiakkaitamme ymmärtämään heidän työntekijöitään, ennustamaan heidän suorituskykyään sekä saavuttamaan entistä parempia tuloksia.

Toimimme monien maailman menestyksekkäimpien yritysten luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina. Tarjoamme yhdistelmän laadukkaita palveluita ja online-ratkaisuja, jotka pohjautuvat alan uusimpaan tutkimukseen ja analytiikkaan.

 

Cubiksin avulla voitte:

Cubiksin toimintatapa

 • Asiantuntijuus

  Asiantuntijamme, jotka vastaavat tuotteidemme kehittämisestä sekä käyttävät itse sovelluksia, ovat valmiina tukemaan asiakkaidemme työtä henkilöstön elinkaaren eri vaiheissa.

 • Kumppanuus

  Saavutuksemme osoittavat, että perehdymme huolellisesti asiakkaidemme liiketoimintaan ja organisaatioon sekä saamme aikaan erinomaisia tuloksia.

 • Kansainvälisyys

  Ratkaisumme mukautuvat eri kulttuureihin ja ovat käytettävissä useilla kielillä. Meillä on valtavasti sekä kansainvälistä että paikallista osaamista.

 • Tieteellisyys

  Suunnittelemme, kehitämme ja hiomme parhaiden käytäntöjen mukaisia menetelmiä, jotka ovat todenmukaisia ja perustuvat aina tieteellisiin tutkimuksiin.

 • Joustavuus

  Tuotteemme ja palvelumme edustavat aina uusinta teknologiaa, ja valikoimastamme löytyy sekä valmiita että teidän tarpeisiinne räätälöitäviä ratkaisuja.

 • Innovatiivisuus

  Luomme uusia inspiroivia työskentelytapoja yhdistämällä psykologien, IT-osaajien sekä HR-asiantuntijoiden monipuolista osaamista

Stay Sharp

Trends, insights, best practice, thought-leadership... it's good to learn.